Cégünk a 2020. december 31-ig érvényben lévőtörvényi előírásoknak megfelelően 2 év alapgaranciát nyújtott a HD klímaberendezésekre, de mono split klímaberendezések (egy kültéri, egy beltéri) esetén Ön akár 3 év garanciára is jogosult volt, amennyiben eleget tett kiterjesztett garanciális feltételeinknek. (A kiterjesztett garancia feltételeit itt olvashatja!)

A kiterjesztett garancia egyik feltétele a berendezés regisztrációja. A 2021.január elsejével életbelépő szabályozásokkal a kiterjesztett garancia helyét a kötelező jótállás veszi át, de a 2020. december 31-ig vásárolt készülékek regisztrációjára 2021. március 31-ig lehetősége van.
Kérjük, ehhez adja meg az alábbi adatokat, melyeket természetesen bizalmasan kezelünk!

Termék regisztrálása

Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

Termékinformáció

vonalkódos címke minta

*A berendezések szériaszáma (Serial No.) egy, a berendezésen található (lásd a képen) vonalkódot tartalmazó címkéről olvasható le. A sorozatszám közvetlenül a vonalkód alatt található. Mostani példánk esetén a szériaszám: JAA0GBE3118837002052

Ön adatai
Klímaszerelési adatok

Kérjük adja meg a klíma telepítésének helyét, ahol az extra garanciát szeretné felhasználni!

A valótlan állítások/adatok garanciavesztést okozhatnak!

A Columbus Klímaértékesítő Kft. nem ellenőrzi regisztrációkor az adatok helyességét, vitás esetben ellenőrizheti azokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hasznos információkat küldhessünk Önnek a klímájával kapcsolatosan!