Nálunk vásárolhat klímát részletre is.

Sajnos nem mindenkinek áll rendelkezésére egyösszegben a klímaberendezés ára és telepítésének költsége.

Amennyiben Önnél is ez a helyzet, akkor sem kell fáznia az átmeneti időszakban, vagy nyáron szenvednie a melegtől, hiszen ilyenkor jelent gyors és egyszerű megoldást az áruvásárlási kölcsön és a részletfizetés. Ehhez természetesen meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, melyekről részletesen tájékozódhat ügyintézőnknél, valamint a www.otpbank.hu oldalon.

Miért érdemes az OTP Áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsönt választania?

  • Mert minimális önerővel (14%*) is hozzájuthat klímaberendezéséhez,
  • Mert amennyiben nem áll rendelkezésére a kellő tőke egyösszegben a berendezésre és a telepítésre, akkor is van megoldás hogy otton is tökéletes komfortban hűsöljön nyáron,
  • Mert a megvásárolt klíma nem csak a nyári melegben - hűtésre -, de az átmeneti időszakban - fűtésre - is használható

Jellemzők:

  • Hitelösszeg: 30 000 Ft és 500 000 Ft között
  • Futamidő: 10 hónap
  • Saját erő mértéke: fix 14%*
  • Kezelési költség: 0%
  • Éves ügyleti kamat: 34,49%
  • Törlesztés: havi részletekben történik.

A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Columbus Klímaértékesítő Kft. az OTP Bank Nyrt. hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció a 2016. május 24. -től (visszavonásig) benyújtott hitelkérelmek esetén, a kijelölt áruházakban, meghatározott termékekre vehető igénybe és a készlet erejéig érvényes. THM: 500.000 Ft hitelösszeg és 10 hónapos futamidő esetén 39,78%**. A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R.9§(1) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu
Reprezentatív példa: Hitelösszeg 86 000 Ft, Saját erő: 14 000, Futamidő 10 hónap, Kamat (fix) 34,49%, Havi törlesztő 10 000 Ft, THM 34,49**%, Teljes visszafizetés 114.0000 Ft. A hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó 0 Ft.

**A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak - 31 nap - került figyelembe vételre.

*:Amennyiben a vételár 14%-a nem egész szám, akkor a Bank a sajáterő meghatározásakor minden esetben felfelé kerekít.

A tájékoztatás nem teljeskörű, pontos részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Ügyfélszolgálat:

Telefon (hétköznaponként: 08:00-15:00): +36 20 9832 988
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.